PV installatie

Technomen is gespecialiseerd in het installeren van PV installatie’s voor zowel de particuliere markt alsmede de zakelijke markt. Wij verzorgen de complete installatie van het plaatsen van de zonnepanelen tot en met de aansluiting in de meterkast. De installatie wordt turn-key opgeleverd inclusief de voorbereiding voor de monitoring. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat installatie veilig, netjes en conform de NEN1010 wordt geïnstalleerd. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA-certificaat en de elektromonteurs beschikken over alle benodigde diploma’s.

Wilt u zonnepanelen van Technomen op uw dak?

20190320_135646

Door de grote drukte is het helaas alleen mogelijk om een offerte aan te vragen indien u uit Almere komt. Indien dit het geval is willen wij u graag helpen. Voor iedere aanvraag zullen wij een persoonlijk gesprek inplannen bij u thuis om kennis te maken en uw persoonlijke situatie te bekijken. In principe is ieder dak geschikt voor zonnepanelen en zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat wij de beste oplossing kiezen voor uw situatie.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte vul dan ons contact-formulier in op de website. Dan zullen wij spoedig contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Zakelijke markt.

foto-18-05-18-12-02-14

Voor de zakelijke markt doen wij enkel installatie in onderaanneming. Bent u als verkopende partij op zoek naar een professioneel bedrijf die uw opdrachten compleet voor u installeert dan kunt contact opnemen via het contact-formulier of bellen naar 06-26396796.

Mocht u toch op zoek zijn naar een installatie die door Technomen wordt geïnstalleerd kunnen wij u in contact brengen met één van onze opdrachtgevers uit uw regio.